Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hé Bierenvriend, hoe kunnen we je helpen?

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is aangekomen?

Nadat je het bestelproces hebt doorlopen en de betaling hebt afgerond ontvang je een mail met de bestelbevestiging. Mail niet ontvangen? Check eerst even je spam. 

Dit kan tot het moment dat wij de bestelling hebben overgedragen aan de bezorgdienst (DPD). Daarom raden wij aan om eventuele wijzigen z.s.m. na de bestelling aan ons door te geven via info@bierenvrienden.nl 

Wij streven ernaar de bestelling binnen 48 uur over te dragen aan onze standaardvervoerder (DPD).

De betalingen op onze website worden uitgevoerd met iDeal (Mollie) of via je Creditcard. Deze betalingen zijn dus beveiligd.

Bij ons kun je veilig betalen met iDeal en Creditcard.

Je kunt bij Bierenvrienden betalen met de Biercheque. 
Wil je meer info over hoe je de biercheque bij ons kunt inleveren?
Bekijk onze stap-voor-stap uitleg hier!

Dit kan tot het moment dat wij de bestelling hebben overgedragen aan de bezorgdienst (DPD). Daarom raden wij aan om eventuele wijzigen z.s.m. na de bestelling aan ons door te geven via info@bierenvrienden.nl 

Onze standaardvervoerder is DPD. 

Wanneer de vervoerder het pakket heeft verwerkt, ontvang je een track & trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen voor het verwachte bezorgmoment.

De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 a 3 werkdagen. Dit is afhankelijk van het bestelmoment (dag en tijd) en capaciteit bij de bezorgdienst. In drukke periodes zoals december is het mogelijk dat de bestelling vertraging oploopt. Wees daarom op tijd met bestellen.

Je bestelling wordt gratis bezorgd.

Ongebruikte bestellingen kunnen geretourneerd worden naar Frans Halsstraat 3A, 3443 TA te WoerdenGraag ontvangen wij ook een mail met de reden van terugsturen (info@bierenvrienden.nl)

Als de inhoud van de bestelling ongebruikt is kun je jouw order binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Stuur ons een bericht via de contactpagina of info@bierenvrienden.nl. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Zodra wij het product (ongebruikt) retour hebben ontvangen, zullen wij binnen 48 uur de gelden terugboeken.

Het retourneren van een bestelling is voor eigen rekening.

Nee, integendeel. Er komen meerdere edities van de Bierproef en deze edities bevatten andere bieren, teksten en vragen. Het speelbord en de pionnen kun je bewaren voor de volgende keren in de bijgeleverde envelop. 

Wij streven ernaar om minimaal eens per half jaar een nieuwe editie van de Bierproef uit de brengen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons via instagram om op de hoogte te blijven.

Wil je je smaakpapillen ontwikkelen, meer over bier(proeven) leren of gewoon een leuke avond hebben met je vrienden of familie onder het genot van lekkere bieren? De Bierproef is voor iedereen vanaf 18 jaar, bierkenner of niet! 

De Bierproef speel je met 4 – 6 personen.

Wil je de Bierproef met een grotere groep spelen? Dat kan! Een optie is om meerdere boxen te bestellen afhankelijk van het aantal personen (8-12 pers. = 2 boxen). Is de groep groter dan 12? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

We verwijzen je graag door naar onze ‘Hoe werkt de Bierproef‘ pagina. 

Bierenvrienden doneert voor elk bier dat jij van ons drinkt €0,10 aan een goed doel dat zich inzet tegen eenzaamheid. Dit doen we samen met onze Bierenvrienden!

Elk jaar doneren wij €0,10 per verkocht bier aan het goed doel dat zich inzet tegen eenzaamheid. Bij het bepalen van het goede doel luisteren we naar onze Bierenvrienden! Heb jij een goed idee waar wij dit jaar aan kunnen doneren? Laat het ons weten via onze social-kanalen!

Voor andere vragen kun je ons contactformulier gebruiken. Stel hierin je vraag of laat een belverzoek achter. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een reactie te komen. Ook kun je een mail sturen naar info@bierenvrienden.nl.

Heb je een klacht? Dat willen wij Bierenvrienden goed met je afhandelen. Je kunt deze indienen door gebruik te maken van het contactformulier op de contactpagina of een mail te sturen naar info@bierenvrienden.nl. Wij proberen binnen 48 uur te reageren..

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op via onderstaande button of stuur een mail naar info@bierenvrienden.nl.

Contact ons

Vrienden worden?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste proeftips,  kortingen en ander nieuws.